Choopie CityStroll Organizer – recension

Jag har testat Choopie CityStroll som är en organizer eller handtagsväska till barnvagnen.

DSC01527

CityStroll har några smarta funktionen som gör att den sticker ut lite jämfört med andra organizers. Choopie CityStroll har nämligen en lös väska inuti som man kan plocka ut och ta med sig, väskan har både en axelrem och ett handtag så att den går att använda som en vanlig väska. Man kan till exempel välja att lägga värdesakerna i väskan så att man lätt kan ta dem med sig om man ska gå ifrån vagnen. Eller när barnet blir lite äldre och man inte orkar släpa med hela skötväskan man man lägga grejer för ett blöjbyte i väskan och sedan snabbt kunna plocka med sig den när man ska gå och byta blöja.

DSC01529DSC01530

På bilden här nedanför har jag lagt en blöja, ett travelpack våtservetter, en påse och en leksak i väskan, så att jag kan ta med mig den när jag ska byta blöja. Muggen är placerad i kopphållaren till vänster som tillhör själva handtagsväskan. Till höger finns också en kopphållare som sitter i väskan.

2015-04-01 08.36.05

Väskan har ett lock med magnetstängning och en liten ficka med dragkedja på locket. När väskan placeras i organizern sätter man locket på utsidan av hela organizern och den får en enhetlig look.

DSC00877

På framsidan av organizern finns en stor ficka för våtservetter och en liten mobilficka.

DSC00878

Det går självklart också bra att använda organizern tom, utan väskan.

DSC00880

Handtagsväskan sitter fast med kardborrspännen rund vagnens handtag och går att anpassa till olika bredder och tjocklekar på handtaget. Kardborrbanden är klädda med kraftiga antiglidpluppar som gör att den sitter riktigt bra på plats. Även på ett brant lutande teleskophandtag sitter organizern kvar där den ska och rör sig inte en millimeter.

2015-03-18 09.14.47

Jag gillar Choopie CityStroll mycket och tycker funktionen med en uttagbar väska är riktigt smart. Hade jag fått förändra något på den hade varit att den skulle vara lite stadigare. Den är ganska mjuk vilket gör att den faller ihop lite om man inte fyller upp den helt.

Choopie Citystroll finns i många olika färger, den kostar 399 kronor och finns att köpa hos Jollyroom.

2 thoughts on “Choopie CityStroll Organizer – recension

  1. Linnea

    Tror du organizern passar till syskonvagn? Eller vet du någon annan som passar bättre? Har en kronan syskon.

Kommentarer är stängda.