Chicco Urban, Trio Aktiv3 och Artic

Från företaget som gör den populära paraplysulkyn Chicco Liteway kommer nu tre nya lite rejälare modeller. Det är Chicco Urban, Chicco Trio Aktiv3 och Chicco Artic.

Chicco-UrbanChicco-Urban[3]

Chicco Urban är en vändbar sittvagn. Sittdelen är ergonomisk med tre olika lutningslägen och genom att öppna upp spännen fungerar den även som liggdel. Chicco Urban har punkteringsfria hjul, framhjulen är svängbara och låsbara. Handtaget är ett teleskophandtag ställbart i fyra lägen. Sittdelen är vändbar, ergonomisk och har fyra lutningslägen. Fotstödet är ställbart och bågen går att svänga undan. Vagnen väger 12 kg, för att fälla ihop den tar du av sittdelen och chassit blir 72x63x27 cm, vagnen är 63 cm bred. Chicco Urban säljs med silverchassi och svart bas, du köper sedan till ett textilpaket som finns i fem olika färger där sufflett, dyna, vindskydd till ligg- och sittdel och muddar ingår. Vagnen kostar ca 4600 kronor.

Chicco-Trio-Aktiv3

Chicco Trio Aktiv3 är en joggingvagn med tre hjul. Framhjulet är svängbart men går att låsa med en knapp på handtaget. Hjulen är punkteringsfria gummihjul och vagnen har fjädring i chassit. Handtaget är ställbart knäledshandtag, ryggen justeras med en hand till liggläge och suffletten har en extra förlängning. Den har UV-skydd 50+ och två tittluckor. Bågen är avtagbar. Sittdelen är endast framåtvänd. Vagnen står själv när den är ihopfälld och kan dras efter sig som en resväska. För att göra vagnen extra kompakt när den är ihopfälld går det att fälla in framgaffeln. Det finns separat liggdel att köpa till vagnen. Vagnen väger 11,5 kg och blir 94×64,5×38 cm ihopfälld, den är 64,5 cm bred. Den kostar 4000 kronor.

Chicco-Artic

Chicco-Artic[3]

Chicco Artic är en duovagn med vändbar sittdel. Den har fjädring på alla fyra hjulen, hjulen är punkteringsfria med luftkammare. Framhjulen är svängbara och låsbara. Fasta vinterhjul finns som tillbehör. Handtaget är ett justerbart knäledshandtag. Sittdelen är vändbar, ryggen justeras med en hand och har många olika lägen. Fotstödet är justerbart, bågen är avtagbar men inte swing-away. Suffletten har en extra solskärm och tittlucka. Vagnen kan fällas ihop med sittdelen framåtvänd och har manuellt lås ihopfälld. Det finns ett bärhandtag på chassit att bära den i. Vagnen väger 12 kg och chassit blir 87x60x27 cm ihopfällt. Vagnen kostar 5000 kronor som sittvagn. Liggdel eller mjuklift finns att köpa som tillbehör.

Chicco-Artic-chassi-ihopfällt

2 thoughts on “Chicco Urban, Trio Aktiv3 och Artic

    1. Elin Inläggsförfattare

      Den verkar väl helt okej, men jag tycker nya Beemoo Maxi Travel verkar bättre. Jag kommer inte att testa Chicco Urban men däremot Maxi Travel.

Kommentarer är stängda.