Chicco Trio Living

Chicco Living är en sulky eller resevagn med vändbar sittdel. Det går även att klicka fast en liggdel eller ett babyskydd på och vagnen väger bara 10,7 kg!

Chicco Living Handtagen på vagnen går att rotera, för att kunna ha dem i den position man tycker är skönast. Vagnen har små svängbara låsbara hjul fram och lite större bak. Den har fotbroms, varukorg och tittlucka i suffletten. Den har nästan fullt liggläge och fempunktsbälte. Liggdelen har bärhandtag och ventilationslucka. Måtten på den är 86×45 cm. Det går också att klicka fast ett babyskydd på vagnen och till det ingår en bas. Vagnen blir 96x34x41/46 cm hopfälld (det är en paraplyvagn). Vagnen är inte så vanlig i Sverige än, men den går att beställa från utländska sidor också. I Sverige kostar den ca. 6000 men på utländska sidor kan man få den för ca 3000 (endast sittvagnen). Hela setet med sittvagn, liggdel och babyskydd kostar ca 5000 på utländska sidor.Chicco Trio Living

Videorecension
Reklamfilm

Källa och mer info: www.chiccoliving.com

One thought on “Chicco Trio Living

 1. Anonym

  Hej!

  Oj, härligt en tjej som är expert på barnvagnar, skoj! Har en fråga, ska resa med min 3mån flicka till Spanien nu snart. Vill ej släpa med mig våran BRIO vagn, då den inte är så smidig att ta med på flyget. Vad ska jag köpa för vagn? Full liggdel måste de ju vara, smidig att ta med osv. Många frågor. Det är ju en djungel av barnvagnar. Snälla hjälp!!
  Med Vänliga Hälsningar
  Elin (elinthomsgard@hotmail.com)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.