Bugaboo Shiny Chevron Collection

Bugaboo kommer med nya topset i en begränsad upplaga. Det är matt svart och blankt svart i ett sicksackmönster. Topsetet finns till Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Bee3, Bugaboo Donkey och Bugaboo Buffalo.

Bugaboo-Shiny-Chevron

Bugaboo-Shiny-Chevron[3]

Bugaboo-Shiny-Chevron[5]

Det nya topsetet kommer in i butik i juni och kostar 1399 kronor.

2 thoughts on “Bugaboo Shiny Chevron Collection

 1. Mikaela

  Hej!
  Har följt din blogg länge och tycker du gör ett sådant bra jobb!

  Jag skulle verkligen vilja ha din hjälp!
  Jag har en liten tjej på just nu 3 månader, jag söker en vagn som
  – tar lite plats i bilen
  – kan användas från spädbarn till hon ska sitta
  – hyfsat billig.

  Finns så många märken/modeller/varianter så jag blir snart gråhårig (är bara 22 så känner att det inte är dags än) skulle uppskatta din hjälp !

  Tack ännu en gång för en bra blogg!!

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Den ska vara vändbar antar jag? Har du kollat på mitt inlägg om vändbara sulkys? https://www.barnvagnsblogg.com/mailfraga-jag-behover-en-bakatvand-eller-vandbar-sulky-eller-resevagn-vilka-finns-det/
   Babyjogger Vue/Vue Lite, Njoy Bubble eller Babytravel Brigthon skulle jag nog satsa på om jag ville komma undan så billigt som möjligt och slippa köpa liggdel. Annars gillade jag Beemoo Flexi Travel mycket, den är rejälare men tar också större plats.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.