Brio Go – första intrycket

DSC07168

Igår fick jag hem en Brio Go årsmodell 2013 som jag ska testa och recensera. Jag har provat den lite grann idag, både gått promenad i snön, gått på stan, handlat mat och åkt buss. Jag tänkte bjuda på lite bilder och berätta om mitt första intryck av den och sedan får ni hålla er till recensionen.

DSC07111DSC07109

2013-01-17 14.39.27

Fördelar:

+ Skönt gung
+ Lättrullad och lättsvängd
+ Skyddande sufflett
+ Rymlig sittdel
+ Lätt att fälla ihop
+ Liten ihopfälld
+ Stor, lättpackad och tålig varukorg
+ Möjlighet till vinterhjul är ett klart plus men de har jag inte haft möjlighet att testa ännu

DSC07122

2013-01-17 15.40.46

Nackdelar:

– Bred
– Lång, framförallt med handtaget utfällt
– Dåligt grepp i snö
– Det fastnar grus på och i hjulen
– Handtaget går inte att fälla rakt upp vilket gör att spännet på bussen inte når ner till handtaget (en stor grej för oss men obetydligt för någon annan)

2013-01-17 15.46.33

2013-01-17 14.49.17

Jag tyckte att Brio Go var skön att köra, den har riktigt bra fjädring och ett skönt gung. Den är även lättsvängd och lättkörd inne i affärer, även om den är lite för stor för att fungera perfekt i sådana situationer. Nu har vi snö vilket gör att det är lite svårt att säga hur den är att köra på vanliga promenader, i snön hade den dåligt grepp vilket försämrade körupplevelsen. Men jag tror att den är riktigt skön att köra när det inte är snö. Varukorgen är underbar och sittdelen är förvånansvärt rymlig. Hopfällningen är genialisk men uppfälld är den stor, lite i bredaste laget och ganska lång.

Det ska bli spännande att se vad jag tycker om den när jag testat lite mer och även fått testa den med vinterhjul på. Recensionen kommer så småningom, vill man se bilder på vagnen innan dess kan man följa mig på instagram.