Barnvagnsblogg 5 år!

Idag är det en stor dag, idag fyller Barnvagnsbloggen 5 år! Det har varit fem väldigt roliga år som gett mig möjlighet att ofta riktigt gotta ner mig i detaljer i mitt största intresse, barnvagnar. Jag hade aldrig kunnat tänka mig när jag startade bloggen att den skulle bli så stor och välbesökt, jag minns fortfarande när jag firade att bloggen hade hela 100 unika besökare varje dag. Idag har bloggen ca 3500 unika besökare varje dag.

Detta var den första barnvagnsbloggen i Sverige och det har varit roligt att gå först och bana väg för fler. Nu känns det som att det börjar lossna ordentligt och både tillverkare, PR-byråer och återförsäljare börjar inse att det spelar stor roll vad jag som bloggare skriver.

Jag har sedan jag startade bloggen skrivit 827 inlägg och 63 barnvagnsrecensioner, sammanlagt har det blivit över 5000 kommentarer. Bloggen har nästan 20 000 unika besökare varje vecka och hela tiden får jag erbjudande om att testa nya barnvagnar vilket såklart är superkul.

Det här börjar låta lite som ett avskedsbrev inser jag och det är verkligen inte fallet. Minst ett par år till hoppas jag kunna blogga och recensera olika barnvagnar. Men nu vill jag önska bloggen ett stort grattis på femårsdagen 🙂

Happy-Birthday[3]

Barnvagnsblogg

7 thoughts on “Barnvagnsblogg 5 år!

 1. Emina

  Grattis, så himla kul!! ?
  Jag undrar om du testat Babyjogger City Lite ngt? Är lite sugen på en sådan, men jag vill gärna veta vad andra tkr om den innan jag köper den ?

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Nej, tyvärr, det har jag inte gjort. Vi har den i butiken där jag jobbar och jag tycker det verkar vara en okej vagn för det priset, särskilt när den kampanjas så mycket. Hjulen är ganska plastiga och jag kan sakna ställbart fotstöd och ställbart handtag, men det verkar ändå vara en helt okej basic-sulky. Den är lätt och blir liten ihopfälld.

   Svara
   1. Emina

    Okej! Jag var på beginners i Trollhättan och bad om att få provköra en sådan men de hade inga utan sa att Britax b-motion var samma typ av vagn och rekommenderade den istället. Du som jobbar i en barnvagnsbutik, vad tkr du om det? Är britaxen bättre att satsa på? Alltid skönt att få höra svar från en med så mkt erfarenhet som dig kring vagnar ?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

     Visst är Britax B-Motion samma typ av vagn men det finns ju mycket som skiljer dem åt också. Alla barnvagnsaffärer kan inte ha alla märken och det var väl deras sätt att säga att de inte säljer Babyjogger, de vill fortfarande sälja så de visar dig en likvärdig vagn. I affären där jag jobbar säljer vi Babyjogger men inte Britax (skulle gärna vilja sälja britax iofs). Egentligen är Britax B-Motion mer lik City Lite. City Lite är lättare och har högre maxvikt 25 kg mot Britax 17 kg, den är också billigare än B-Motion. Men B-Motion har bättre hjul, mycket bättre fjädring och ställbart handtag. Jag skulle säga att det beror lite på vad du är ute efter, Lite är smidigare som resevagn och medan B-Motion är bättre om du ska ha den till vardags och även på vintern.

     Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.