Babyzen Yoyo med svart chassi

Babyzen Yoyo har fram tills nu endast funnits hos ett begränsat antal butiker. Nu lanseras Yoyo stort och kommer finnas att köpa på många fler ställen. Dessutom kommer den med svart chassi!

Yoyo-all-blackYoyo-svart-blåYoyo-svart-rödYoyo-svart-rosaYoyo-svart-grå

Jag tycker det ser ut som att det svarta chassit är matt, medan det vita chassit är blankt. Här finns bilder på Yoyo med svart och vitt chassi bredvid varandra. Första gången jag såg det svarta chassit tyckte jag inte att det var så snyggt men nu tycker jag nog att det svarta chassit är snyggare, precis som jag trodde att jag skulle tycka.

Yoyo med svart chassi levereras från och med nästa vecka, men finns att förbeställa redan nu. Babyzen Yoyo kostar 3500 kronor, återförsäljare hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.