Babystyle Oyster Lite

Jag vet att jag skrivit detta innan men nu är det äntligen på gång, Babystyles barnvagnar ska börja säljas i Sverige nu i vår, i april/maj väntas vagnarna rulla ut här i Sverige. Jag har tidigare bloggat om Oyster2, Oyster Max och Oyster Gem. Dessutom har Babystyle-familjen nu utökats med en liten Oyster Lite. Oyster Lite är en smidig liten sulky med snå svängbara framhjul och lite större hjul bak. Den har fast handtag och rymlig varukorg. Sittdelen har nästan plant liggläge och fotstödet kan fällas upp med hjälp av en stödbåge. Suffletten har vädringsluckor, tittlucka och förlängning.

Babystyle-Oyster-Lite[5]Babystyl-Oyster-lite-fotstöd

Babystyle-Oyster-Lite-liggläge

Oyster Lite har enhandfällning och fälls genom att lyfta i ett handtag i sitsen, den väger endast 6,3 kg och blir 85x63x27 cm ihopfälld. Vagnen är 63 cm bred.

Babystyle-Oyster-Lite

Som tillbehör finns babyskyddsadapter till bland annat Maxi-cosi. Babystyle Oyster Lite köps som baschassi och du kan sedan köpa till colour-packs i fem olika färger med sufflett och sittdyna. Komplett kostar den 2277 kronor.

Babystyle kommer också med en helt ny modell nu till påsk. Den heter Babystyle Egg och har fått sitt namn på grund av dess äggformade sittdel. Den går att använda både som singelvagn och syskonvagn. Tyvärr säljs den endast i England de första 6 månaderna innan den släpps i övriga länder.

Babystyle-Egg

10 thoughts on “Babystyle Oyster Lite

 1. Maria

  Hej
  Vet du om den går att vända mot sig?
  Jag kikade precis in här och läste om oyster gem och blev snabbt kär. Vet du vart man kommer kunna köpa dessa? Bor i Gbg området. Vi ska åka till värmen i maj och jag vill gärna köpa vagnen innan dess.

  Måste passa på att fråga om du har tips på nån vagn, min dotter är snart 5 månader och jag vill kunna ha sittdelen mot mig. Vill gärna ha en trehjuling eller iaf svängbara framhjul. Reser mkt så liten och smidig att fälla ihop. Promenerar även mkt så ska ändå tåla snö. Hittar inte den optimala vagnen. Har just nu en Urban Jungel men gillar inte att sittdelen är vänd framåt plus att den tar stor plats i bagagen, har även en sulky brio race samt haft teutonia spirit s 3.

  Jätte tacksam och glad för tips!!!

  1. Elin Inläggsförfattare

   Nej den är inte vändbar. Bamba.se kommer att sälja Babystyles vagnar men det verkar som att det blir först till sommaren. Jag tycker du ska titta på lite rejälare vagnar om du tänkt ha den som enda-vagn. Som Easywalker Mosey, Stokke Scoot V2, Babyjogger City Versa eller Joie Chrome.

 2. Maria

  Hej
  Tack för dina råd, finns ju alldeles för många vagnar att välja på så lite lättare nu då jag vet vart jag ska börja leta. Måste tacka för en super bra sida och vilka recensioner, du får verkligen med allt vilket är toppen.

  Har kikat lite på både easywalker mosey och stokke scoot v 2. Har du testat några av dessa själv?

  Tycker båda verkar bra men försöker jämföra skillnaderna!

  Tack för en toppen sida!!

  1. Elin Inläggsförfattare

   Tack! 🙂 Nej, det har jag tyvärr inte gjort men jag hoppas kunna göra det ganska snart. Sittdelen känns bättre på Mosey, med fotstödet och plant liggläge. Men jag gissar att Stokken kanske är skönare att köra, men jag vet inte.

 3. Maria

  Tack! Vet du om det är några butiker i Göteborg med omnejd som säljer dessa?
  Skulle ju gärna vilja provköra i butiken och se i verkligheten innan man beställer?

  Tusen tack på förhand för svar!

  Maria

  1. Elin Inläggsförfattare

   Stokke Scoot finns på Babyproffsen tex. de andra är nog svåra att få se live. Easywalker Mosey säljs bara hos Jollyroom, Babyjogger Versa säljs bara utomlands nu för tiden och Joie Chrome finns nog inte i någon fysisk butik alls.

 4. Therese Ek

  Hej
  Vet du var och vem som kommer börja sälja Babystyle Oyster här i Sverige 2015 och om det är klart? Jag har köpt en begagnad å vill gärna köpa till tillbehör och kunna köpa till hjul osv fram över. Om inte annat kanske du vet någon hemsida som säljer alla tillbehör och skickar till Sverige?
  Tack för en bra sida 🙂
  //Therese

  1. Elin Inläggsförfattare

   Pramworld säljer Babystyle och skickar till Sverige. Bamba.se kommer börja sälja Babystyle till sommaren.

 5. Frida

  Hejsan!
  Kommer oyster max att säljas i Sverige? Har letat men hittar den inte någonstans..

  /Frida

Kommentarer är stängda.