Baby Jogger City Metro

BabyJogger har länge lovat en uppföljare till City Versa och nu är den presenterad, BabyJogger City Metro väger 2 kg mindre än Versa, har större hjul och bättre stötdämpning. Sittdelen är vändbar och vagnen kan också användas med liggdel. Sittdelen ser ut att vara väldigt lik Versas sittdel vilket innebär att den borde vara riktigt rymlig. Dock är tyget på sittdelen ett helt annat. Metro har samma typ av ihopfällning som Versa och kan fällas ihop med sittdelen åt båda hållen. Metro har fått ett teleskophandtag istället för Versans knäledshandtag. Maxvikten ligger på 22,5 kg. Babyjogger City Metro kommer komma ut våren 2016.

Babyjogger-City-Metro

image2image1image3

19 thoughts on “Baby Jogger City Metro

 1. Erika

  Har du någon aning om hur bred den kan tänkas vara? Ser himla bred ut men det kan ju vara synvilla 😉 + för fjädring – för teleskophandtag !

  Svara
 2. Jossan

  Hur är det med hjulen, kommer det vara luftpumpade ”terräng”-däck som det vart på versan? De som sitter på på bilden ser inte ut att vara det.. Tacksam för svar från förvirrad förstaföderska som letar vagn.

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Versa hade inte lufthjul utan skumfyllda gummihjul. Metro har PU-hjul, de är i plast men PU är ett väldigt tåligt och mjukt material så det fastnar inte sten i.

   Svara
 3. Marica

  Perfekt, en vändbar vagn som förhoppningsvis också är enkel att fälla ihop med sittdelen på (?), har du någon aning om vad priset kommer att röra sig kring?

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Ja, den är lätt att fälla ihop med sittdelen på. Samma hopfällningsmekanism som Versa. Den kommer ligga runt 6800 kronor.

   Svara
 4. Kimona

  Hej! Älskar versan men hatar att den är så tung att häva när man ska upp för trottoarer samt att framhjulen vobblar som galna! Vet du hur den nya modellen är med detta? Tack!

  Svara
 5. Emma Nielsen

  Hej!!!

  Undrar om priset 6800 kronor är endast på sittdelen?
  Vet du när den släpps?

  Vänligen Emma

  Svara
 6. Kia

  Hej!

  På bilden med liggdelen.. det ser ut som den sitter med en adapter.. är det så eller ska den vara så hög?=/

  Mvh

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Det är möjligt att den sitter med adapter men det ska nog vara så. Många gillar att ha liggdelen högt, det är bekvämt.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.