Vårpimpa din vagn – tävling

När vårens solstrålar börjar skina brukar lusten komma att byta ut åkpåsen illa kvickt och istället sätta en färgglad vårig sittdyna i vagnen. Jag ska ge några tips på sittdynor jag gillar och även några fina filtar för att ytterligare piffa upp vagnen.

För dig som gillar att matcha vill jag tipsa om Petite Cheries sittdyna med matchande filt, som dessutom just nu säljs till rabatterat pris för 149-199 kronor. Detta mönster heter Chevron Grey men det finns massor av olika mönster och färger så det går verkligen att färgmatcha.

292333338315

För barn som behöver stöd vill jag tipsa om Inovi Memory Foam sittdyna som ger små ostadiga barn extra sidostöd i vagnen när de ska börja sitta upp. Storlek L har sidovingar och passar extra bra när barnet behöver stöd. Den finns också i massor av härliga färger.115147

 

För dig som gillar naturmaterial vill jag tipsa om Outlooks sittdyna som är gjord i 100 % bomull utvändigt. Den är mjuk och skön och flexibel. Den har dessutom uttag för “pull to fold”-remmen för vagnar som har det. Finns såklart i många olika mönster.

l_pr-20150424125301-1441724145

För barnet som behöver svalka vill jag tipsa om Aermoovs sittdyna som är gjord i en 3D-struktur som bildar en luftspalt under barnet och svalkar väldigt bra. Sittdynan har dessutom precis kommit i två nya färger, korallröd och mint.

l_al-1-sa-front-1459624291

Till det här kan du matcha med en härlig filt, till bebisar rekommenderar jag verkligen en gallerfilt i sommarvärmen, den andas vilket innebär att det inte blir svettigt för barnet och skulle barnet få den över ansiktet kan de andas genom den. En annan av mina favoritfiltar är Klippans Chenillefilt som är gjord i 100 % ekologisk bomull, en lite tjockare filt som passar bra nu till våren. Jag älskar Majvillans tryck körbärsdalen och hade gärna haft den tapeten i dotterns rum, därför blev jag riktigt glad när jag såg att den också finns som filt, en ekologisk bomullsfilt i det superfina mönstret.

294425287108376386

Tävling! Jag arrangerar en tävling i samarbete med Jollyroom där du kan vinna valfri sittdyna och valfri filt från deras sortiment. För att vara med och tävla ska du lämna en kommentar under detta inlägg där du skriver vilken sittdyna och vilken filt du vill vinna och varför. Deras sittdynor hittar du här och filtar hitta du här. Tävlingen pågår till och med måndag 11/4 klockan 24.00. Vinnare utses under tisdagen.

41 thoughts on “Vårpimpa din vagn – tävling

 1. Angelica

  Min son som blir 2 på fredag önskar sig outlooks sittdyna i mönstret zigzag. Han älskar att sova ute i sin vagn och filten den Majvillan med det underbara trycket Körsbärsdslen skulle göra honom och mig väldigt glad. Glada barn sover mycket godare än andra, det är inget nytt. ???

  Svara
 2. Johanna Thomé

  Jag skulle vilja vinna sittdynan addbaby owl och filten kids concept bomullsfilt grön. Hade varit sååå fint i vår Cybex priam!

  Svara
 3. Helena

  Vi hoppas på lite uppfräschning av vår trogna kronanvagn som vår son på 2,5 år fortfarande gärna åker i. Önskar NG Baby gallerfilt grå tillsammans med Petite cherie Chevron grey.

  Svara
 4. Sara

  Självklart tar jag chansen att vinna dessa två:
  AddBaby Sittdyna Zebra och Majvillan Bomullsteppe Drakhimlen, Grå.

  Vagnen till dottern är inte redo för sommaren än, utan behöver lite hjälp på traven. Vinna vill jag göra så att ekipaget ut i vårsolen kan köra.

  Svara
 5. Camilla Karlsson

  Åh! Ska precis byta till sittdel! Skulle bli så glad för en rosa gallerfilt och en grå Inovi memoryfoam sittdyna då jag läst att denna är bäst i vår Britax Go next!?

  Svara
 6. Sophie Nilsson

  Jag önskar att vinna addbaby sittdyna leopard och NG baby gallerfilt granit till min son som alldeles snart ska börja använda sittdelen på sin vagn, vi har inte kunnat börja kolla på tillbehören ännu då det kommit lite andra utgifter så det skulle verkligen passa oss perfekt, vi håller alla tummar och tår för vinst.

  Svara
 7. Susanne löf

  När livet inte riktigt går som planerat och syskon dröjer är jag glad att jag har en snart 3-åring som älskar att åka vagn så jag får hålla mitt barnvagnsintresse vid liv.
  Jag önskar vinna en grå inovi dyna i stl M och majvillans körsbärstryck i grått till min gröna kronan sulky s. ?

  Svara
 8. Jennifer

  Petite Chérie Sittdyna Lammskinn och en babydan gallerfilt. Så fint ihop. Hoppas vinna till prinsen som nu är vårtokig och vill ute hela tiden!

  Svara
 9. Sara Larsson

  Petite Chérie Sittdyna Moroccan Black Hade jag så gärna vunnit till min sons vagn som vi nu gjort om till sittvagn! Han tycker det är lite småläskigt med den nya sittdelen en SneDesign Babyfilt Kaleidoskop Gul filt hade gjort det mer mysigt och tryggt?

  Svara
 10. Susanna

  Vår lilla tös har Inovi Large idag och är jättenöjd. Men så himla liten är hon inte länge till och därför önskar hon sig denna Inovi Mellan: http://www.jollyroom.se/produkter/inovi-memory-foam-mellan-turkos.
  Hon är en filt-fantast; det ska vara filt i soffan, i bilen, att sitta på inne… 🙂
  Hon skulle älska den här från Sne: http://www.jollyroom.se/produkter/snedesign-babyfilt-kaleidoskop-lila
  Dessutom tycker ju mamma att turkost och lila är en läcker kombo i den mörkgrå Nexten 😉

  Svara
 11. Linda

  Jollein Kabelstickad filt i färgen Antrazite tillsammans med en outlookdyna grå färg och zig zagmönster hade gjort sonens vagn till ett mysigt kryp in. Skulle passa perfekt för långa tupplurar i vagnen. För vem vill inte ha ett eget mysigt kryp in att mysa i när man blir lite trött när man är ute på äventyr med mamma och pappa.

  Svara
 12. Lisa

  En miljövänlig babyfilt med fantastiskt sött mönster och vacker färg: Fine Little Day Filt Muslin Björn Grön/Vit samt den mest härliga, solgula och färgglada dyna som jag sett: outlook dyna zig zag gul.

  Svara
 13. Maria Gilbe

  Jag skulle vilja vinna petite cheries sittdyna och filt Moroccan ocean då jag tycker att både färgen och mönstret är ursnyggt. De skulle passa bra till min havsblå brio smile.
  Vore härligt för lille Ludde att få färdas med stil i vår

  Svara
 14. Caroline S

  Jag skulle vilja vinna en outlookdyna zigzag Grey och den gråa filten från Majvillan med mönstret körsbärsdalen! Det skulle passa fint till vår nya Kronanvagn som kommer på posten vilken dag som helst, jag håller tummarna! ?

  Svara
 15. Magda Johansson

  Till sonen önskar vi vinna en inovi memory fosm sittdyna i ljusgrått som vi sedan skulle vilja matcha med Majvillan Bomullsfilt Körsbärsdalen Grå. Varför vi önskar dessa är för att han ska kunna sitta bra i sittdelarna på hans vagnar och lätt kunna matcha dem med dyna och den vackra filten.

  Svara
 16. Ida Palmgren

  Vi väntar en liten sladdis, en liten pojke. Vi har två flickor sedan innan och nästan alla babyprylar är sålda eller skänkta. Vi behöver alltså fylla på med lite nödvändiga prylar ☺
  Så vi blir så lyckliga om vi vinner:
  Jollen filt Chunky knit Turkos och
  Inovi sittvagnsdyna Memory foam Svart.

  Svara
 17. Rebecca Hellgren

  Jag hade fyllt frysen med blåbär till frukosten som skulle räcka hela året, men jag har fött en lika stor blåbärsfantast till dotter som ökar förbrukningen nu när hon precis börjat äta. Därför skulle jag vilja ha en Petite Chérie Sittdyna Blueberry för att tagga igång blåbärsjakten till hösten så vi båda kan frossa hela nästa år. Dessutom skulle jag bli toppenglad för en färgglad ImseVimse Babyfilt Eko Zoo när vårsolen börjar titta fram!

  Svara
 18. Naima Skillingshage

  Jag har fått ärva en vagn från början av 2000-talet. Den skulle se mer 2016 och bli mer trivsam på snabba vårpromenader med sonen i solen. AddBaby sittdyna star black skulle dessutom matcha regnskyddet när vårregnet kommer. Och en Fine Little Day Filt Muslin Björn Grön/Vit då sonen heter Björn och skulle trivas under björnfilt.

  Svara
 19. titti s

  En inovidyna memory foam Grey och majvillan bomullsfilt körsbätsdalen turkos skulle jag vilja vinna .
  Inovidynan då jag vet av erfarenhet att min första satt dåligt i min älskade go och jag då sålde den vagnen och köpte annan under en kort period när allt bara kunde avhjälpts med en dyna. Och filten då den kommer passa lillasyster som handen i handsken ?

  Svara
 20. Amanda

  Hej! Jag skulle vilja vinna Petite Chérie sittdyna Bebequin grey och Jollein filt kabelstickad ljusgrå. Det hade varit himla roligt att vårpimpa min alldeles nya bugaboo donkey ?

  Svara
 21. Anna-Lena

  Jag skulle vilja vinna Sittdyna Pepite Cherie Bebequin Pink och filt Majvillan quiltad Körsbäsdalen turkos.

  Svara
 22. Linnéa

  Vad bra att den här tävlingen dök upp nu! Jag ska tillbaka till jobbet och min man ska ta över föräldraledigheten. Då vore det roligt att kunna ge honom och dottern en ny sittdyna och filt till vår Kronan. Jag har fastnat för Outlooks sittdyna blom rosa, jag gillar starkt att den är gjord i Öko-texbomull och att den är tvättbar eftersom det gärna spills i vagnen och hamnar lite leriga skor längst ner. Till den tycker jag att Majvillan Bomullsfilt Körsbärsdalen Grå skulle passa, den är också tillverkad i ekologisk bomull vilket är viktigt för mig, sen är den så otroligt söt och den ger mig vårkänslor!

  Svara
 23. Lina

  Addbabys grey metal dyna och Majvillans quiltade filt tivoli grå skulle pimpa upp vår Kronan Sulky -11 som äntligen ska få rulla runt på lillebror i många år framöver. Vagnen kunde jag inte göra mig av med efter storasyster trots att det dröjde 4,5 år till lillebror kom till världen. Den gråa dynan matchar det grå chassit och solkepsen och kommer göra vagnen till en mjuk och skön liten tron. Eftersom sonen kommer växa under de närmsta åren vill jag att vi ska ha en stor och gosig filt som kan värma under kyliga vårdagar och svala sommarkvällar. Eller som kan ligga i det sköna gröna gräset bredvid vagnen som en lekfilt eller picknickfilt.

  Svara
 24. Gabriella Steneback

  Petit cherie dyna och filt i chevron grey! Skulle bli supersnyggt i dotterns vagn. Dottern fyller förövrigt 3 år i slutet på månaden och det skulle bli en perfekt present till mig själv för att fira att man varit tvåbarnsförälder i tre år;)

  Svara
 25. Daniel

  Petite cherie Chevron grey och Littlephant Babyfilt elefant turkos. Vårfint till sonen på drygt två år som älskar sin vagn!

  Svara
 26. Louise

  Till stundande ettårsdag önskar sig jag och pojken en fin vårig dyna: Outlooks sittdyna i bomull med mönster zig zag gul. Så fin! Till denna vore det fint och följsamt med ekologiska bomullsfilten från Fine little day i grå/vit.

  Svara
 27. Maja

  Jag skulle så gärna vilja vinna en lila Outlook-sittdyna, ”Mosaik”, och den lila filten ”Kaleidoskop” från SneDesign, tokig i lila som jag är (och ett stort plus att sittdynan passar till BOB:s vagnar!). Har velat införskaffa dessa ett tag men måste prioritera annat rent ekonomiskt just nu. En fin och bekväm barnvagn gör ju faktiskt diverse äventyr så mycket roligare! Vill gärna börja spendera mer tid utomhus nu i det vackra vädret, då vi är lite trångbodda i rummet vi residerar i hos svärföräldrarna eftersom vi inte har något eget boende ännu (som det kan bli när man får barn som 18-åring). Vill ta med min dotter på utflykt i naturen, picknick och andra roligheter, om det nu kan tänkas passa en liten 9-månaders. Så mycket kul som möjligt innan jag börjar plugga igen till hösten. 🙂

  Svara
 28. catrine johansson

  Skulle vi vinna skulle vi välja inovi dynan medium för jag tycker lite synd om min son för ibland känns det som att han inte sitter helt hundra i vår britax go next. Den tillsammans med imsevimse babyfilt eko för att han älskar djur vore drömmen för våra promenader.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.