Välkommen!

Välkommen till min barnvagnsblogg! Tanken är att jag här ska skriva om det mesta som rör mitt stora intresse Barnvagnar! Min förhoppning är att jag ska kunna ge tips och skriva om olika barnvagnar, samtidigt som jag självklart ska uppdatera er om de senaste nyheterna i barnvagnsdjungeln. Jag hoppas också att det finns ett intresse för en sådan blogg för det finns mycket att skriva! Som sagt, välkommen!

2 thoughts on “Välkommen!

 1. Anonym

  Hej. Vilken fantastisk sida! Tusen tack, du har verkligen hjälpt mig och min man med alla funderingar som uppkommer. Vi väntar vårt första barn och jag måste säga att barnvagnsutbudet är en djungel. Dessutom verkar alla vi frågar tycka olika, en del vill absolut ha 4 hjul, andra är nöjda med 3 hjul.
  Nu undrar jag om du hört någon om ”Bertini X5”? Har tidigare fastnat för det, men kan inte hitta dem i Sverige. Ser dock att Musty liknar den vagnen, kanske ska vi kika på den när vi får möjlighet.

 2. maria

  Hej! Kanonbra sida.
  Står i valet o kvalet över vilken syskonvagn vi ska köpa. Min äldsta kommer vara 22mån när den lilla kommer i Maj. Såg Mountain buggy plus one och tänkte ..”vilken smidig vagn” en ”enkelvagn” fast med sittplats för min stora tjej när hon blir trött i benen. Min fråga: Vet du om endast den bakre platsen kan nyttjas utan att vagnen blir ostadig? Om den stora tjejen skulle behöva sitta kvar av någon anledning och den lilla inte sitter kvar.
  Maria

Kommentarer är stängda.