Tips för dig som inte vill missa något inlägg!

Om du vill vara säker på att inte missa något av mina inlägg här på bloggen finns det två sätt att gå till väga. Det ena är att följa bloggen med Bloglovin, min bloglovinsida hittar du här och om du redan har ett bloglovinkonto är det bara att klicka på “Follow”.

Bloglovin

Ett annat sätt är att Gilla min Facebooksida. Många av er gillar säkert redan min Facebooksida, saken är den att trots att du gör det så visar Facebook långt ifrån alla inlägg som jag gör för dig. För att vara säker på att inte missa något i ditt facebookflöde kan du gå in på min Facebooksida och sedan klicka där det står “gillar”, där kan du sedan välja att bocka i “Ta emot aviseringar” när du gjort det kommer du få en avisering varje gång jag lägger upp ett nytt inlägg på Facebook, så missar du ingenting.

 

Ta emot aviseringar ny

One thought on “Tips för dig som inte vill missa något inlägg!

  1. Sana Nizamani Nilsson

    Hej Elin!

    Jag följer nästan all inlägg som du skriver och för det använder jag RSS reader app på min tablett. Man bara klistra in blogg adress i den och få alla uppdateringar där.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.