Tiny Travel barnvagnslås – recension

DSC03502

Jag har under sommaren testat ett Tiny Travel barnvagnslås. Det är inte så ovanligt att barnvagnar som lämnas blir stulna tyvärr, därför försöker vi alltid låsa fast barnvagnen när vi lämnar den, i alla fall på platser med mycket folk. Den största fördelen med detta lås jämfört med barnvagnslåset vi hade innan som var ett vanligt vajerlås (cykellås egentligen) är att det är så mycket mindre, det tar riktigt liten plats vilket gör att vi kan ha det liggandes i skötväskan hela tiden och därmed aldrig glömmer det. Det förra låset låg nämligen ofta kvar hemma när vi väl behövde det, och då gör det inte så mycket nytta.

DSC03517DSC03518


Låset är lätt att använda, det har en vajer som man får ut genom att trycka in knappen på högra sidan, den fästs sedan i ett fäste på andra sidan siffrorna och går bara att fästa och lossa när rätt kod är inställd. För att lossa vajern ställer man in rätt kod och trycker in knappen på vänstra sidan.

DSC03504DSC03505DSC03503

Vi har använt låset flera gånger och tycker det är lättanvänt. Fördelen med kod är också att man aldrig kan tappa bort eller glömma nyckeln.

2015-06-25 14.32.04

Låset är mycket lätt att hantera, tillräckligt långt för att låsa fast på de flesta ställen och det bästa enligt mig, det är så litet att det är lätt att alltid ha med sig.

Tiny Travel barnvagnslås säljs hos Jollyroom.se och kostar 99 kronor.

2 thoughts on “Tiny Travel barnvagnslås – recension

    1. Elin Inläggsförfattare

      Jo, det går att byta kod, jag minns inte exakt hur, det var någon knapp som skulle tryckas in, vi ställde in koden när vi fick låset. Dock gick det sönder genom att vajern fastnade och varken gick att dra ut eller in kort efter att jag skrivit recensionen, så kanske ska man satsa på liknande modell från ett kvalitetsmärke istället.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.