Tävla om en Brio Smile

Brio har en tävling där de lottar ut en Brio Smile sittvagn med lift eller liggdel varje vecka till och med 4 januari. Det du ska göra är att lägga upp ett foto av något som får dig att le, antingen på instagram eller twitter och tagga den #smilewithbrio. Du kan också lägga upp bilden direkt på hemsidan smilewith.brio.net

Passande nog har jag precis skapat ett instagram-konto där jag tänkte lägga upp lite bilder på vagnarna jag kör och små tips och tricks. Självklart heter jag Barnvagnsblogg. Följ mig gärna där.

Brio-Smile

Brio Smile är för övrigt en vagn som jag tror mycket på, lufthjul, stor varukorg och stor sufflett är sådant som jag ofta efterfrågar i mina recensioner. Jag har haft förmånen att se en Smile i verkligheten, läs vad jag tyckte om den här. Du kan även läsa om Smile på Brios hemsida. Brio Smile har beräknad leverans i vecka 3, för senaste nytt, följ Brio Barnvagnar på Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.