Stokke Style Kit Burgundy och Olive

Stokke-BurgundyStokke-Olive

Nu till hösten kommer Stokke med två passande Style Kit till sittdelen i höstfärgerna Burgundy och Olive. Style Kit passar sittdelen till Stokke Trailz, Stokke Crusi och Stokke Xplory. I Style Kitet ingår sufflett med solkeps, tyget som täcker baksidan av sittdelen och ramen på sittdelen. Däremot ingår inte framsidan av sittdelstyget. Style Kit i Burgundy passar därför extra bra till sittdelar i Beige Melange, Black Melange och Brown.

Stokke-Style-Kit

4 thoughts on “Stokke Style Kit Burgundy och Olive

 1. lisa

  Hej Elin! Jag bor på landet och går mycket med mina djur, har därför funderat på en Stokke Trailz. Ramlade in på någon tråd om att det inte skulle vara bra för ens barn att ha en ergonomisk sittdel om de de sover längre stunder sittdelen? Det drogs så långt som att det skulle vara direkt skadligt för barnets rygg att göra detta, alltså att sova i en sittdel som är nedfälld med inte 100 % i planläge pga den ergonomiska utformningen. Är detta någonting som du har hört talas om tidigare?? Tack för en superbra blogg!

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Nej, jag tror inte alls att det är skadligt för barn att sova med böjd rygg. Tvärt om är det den naturliga positionen för barnets rygg, det är så de ligger i magen.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.