Seed Pli

Seed Pli Stroller Seed Pli Swivel

Det danska företaget Seed har kommit med en ny innovativ barnvagn som heter Seed Pli. Seed Pli har inte bara marknadens största liggdel och en stor varukorg, den blir också pytteliten hopfälld (framförallt platt). Vagnen går att använda hela vagnperioden eftersom liggdelen går att göra om till en sittdel. När man ska fälla vagnen kan man vika in hjulen under vagnen vilket gör seed pli ski setatt den bara bli 20 cm hög (83x58x20cm)! Dessutom väger den bara 10 kg! Det finns också en hel del smarta tillbehör till vagnen, till exempel finns det skidor att köpa till som man kan montera fast på framhjulen när man ska köra den i snö.  Det finns också en babyskyddsadapter till som går att använda till Maxi Cosi, Akta Graco, Cybex, Brio, Emmaljunga, Britax, Be Safe och Bugaboo. Vagnen går att få med både svängbara framhjul (Seed Pli Swivel) och fyra fasta hjul (Seed Pli Stroller). Handtaget är justerbart och sittdelen går att vända framåtvänd eller bakåtvänd. Liggdelens mått är 87×27 cm och sittdelens 95 cm. Sittdelen är ergonomisk. Seed Pli kostar ca.7500 danska kronor vilket motsvarar ca.9600 svenska kronor, men jag har inte hittat några prisuppgifter från svenska återförsäljare.

https://www.youtube.com/watch?v=UM2bITmxV2M

Mer info och källa: seed.dk/

4 thoughts on “Seed Pli

  1. Gonatcha

    Verkligen en lustig vagn, men ganska smart måste jag säga! Och vad är grejen med danskarnas faiblesse för enorma liggkorgar? Inte för att jag har något emot det -tvärtom, men jag undrar varför det just är i danmark det är så stort?

  2. Elin Inläggsförfattare

    Danskarna använder sina liggkorgar tills barnen är ca 2 år för att sova i. De sover middag i dem 🙂 Varför de gör så vet jag inte, men det är säkert nyttigt att ligga ute i friska luften.

  3. Anonym

    Det hade varit mer konstruktivt att i alla fall FÖRSÖKA förklara varför du dissar den? Undrande…

Kommentarer är stängda.