Prinsessans vagn

Idag har prinsessan Estelle haft premiärtur i sin barnvagn på Haga slott. Kronprinsessfamiljen har valt en Brio Happy med svart teleskopchassi och lufthjul. Liggdelen ser ut att vara kungligt blå (eller är den svart?) och jag skulle gissa att den är specialdesignad för jag känner inte igen mönstret på den. Bilden kommer från Kungahusets Facebooksida.

image

Brios VD hävdar i intervju att de inte skickat någon vagn till familjen. Kronprinsessan själv åkte blå Brio när hon var liten så kanske är det därför de valt en sådan. Det har jag bloggat mer om här.

Nu spekuleras det även i om Estelle kommer ha flera vagnar, det är få familjer idag som har en vagn som uppfyller alla deras behov.

Läs mer här.

2 thoughts on “Prinsessans vagn

  1. Anonym

    Man blir lite glad då man själv har en Brio happy med teleskop chassi och lufthjul! =)

    Ser dock att Victoria och Daniel har samma problem med sin vagn som jag hade med vår från början. Sufletten ser ut att ”säcka” ihop lite, jag försökte att dra och få det rakt men lyckades inte förrän jag prövade dra i den andra suflettbågen efter det så säckade inte sufletten och den kom längre fram och täckte bättre.

  2. Anonym

    finns en ”skvallertidning” ute nu med en ny vagnbild på kronprinsessan ser ut som en bugaboo???

Kommentarer är stängda.