Ny solsufflett från Bugaboo

Bugaboo kommer med en ny solsufflett eller sommarsufflett. Den är vit (jag tror den är i canvas)med flera olika vädringsluckor. Nätet som är framdraget mot fotstödet går att vika in och förvara i suffletten. Längst bak på suffletten, mot ryggen, finns en dragkedja, drar man ihop den och fäller in nätet så blir det som en vanlig sufflett. Som ni ser har den även tittlucka fram så att man kan se barnet där inne.

bugaboo-solsufflettbugaboosuncanopy

Det bästa av allt är att den finns till både Cameleon 3, Donkey och Bee +. Den passar även Cam+ (gamla Cameleon) om man har Cam 3 sufflettfästen. Jag tycker detta verkar vara en riktigt bra grej för stekheta sommardagar, så slipper man stänga in barnet med en tjock filt som gör att det inte blir någon ventilation i vagnen. Dessutom är den bra mycket snyggare än Bugaboos gamla silvriga solskydd.430440_10152186908620545_1909399101_nbreezy10

5 thoughts on “Ny solsufflett från Bugaboo

  1. Elin Inläggsförfattare

   Det är helt frivilligt att läsa här, bara att låta bli om man inte tycker om det.

   Om jag bara skulle lägga in bilder jag har tagit själv skulle det inte bli så mycket till blogg. Det är ohållbart att åka omkring till barnvagnsaffärer och ta bilder på allt man har tänkt blogga om. Den senaste veckan har jag dessutom publicerat mer egentagna bilder än vad jag gjort någonsin tidigare.

 1. Donkey Duo

  Åh! En sån skulle man haft! Har du sett den? Den ser ju mer insektssäker ut än den silvriga, som jag haft hela sommaren och älskat svårt mycket – men jag har ju kompletterat med myggnät.

 2. Annelie

  Hej

  Jag är i stort behov av något solskydd till min donkey mono har jag upptäckt idag.
  Men hittar inte någonstans att denna ska passa till donkeyn?
  Har du provat om det går? Gilla du den?
  Maila gärna mig

  Trevlig blogg du har!

  1. Elin Inläggsförfattare

   Det finns tre olika modeller till de tre vagnarna. Den som passar Donkey har inte kommit än tyvärr, men den kommer nog snart.

Kommentarer är stängda.