Läsarundersökning

Den kommande veckan kommer jag att utföra en läsarundersökning här på bloggen. Undersökningen kommer komma som en pop-up när du går in på bloggen. Syftet är att ta reda på lite mer om er som läser bloggen. Dels är det väldigt intressant och dels är det lättare för mig att kunna anpassa mina inlägg efter målgruppen. Det är också bra att veta när man ska sälja annonser till bloggen.

Jag skulle därför bli väldigt glad om just DU tog dog tid att svara på de 10 kryssfrågorna och 2 textfrågorna som undersökningen omfattar. Vill man hoppa över textfrågorna går det bra. Det viktiga är kryssfrågorna. Ditt svar är lika viktigt oavsett om du är inne för första gången eller är trogen läsare. Tack för hjälpen!

6 thoughts on “Läsarundersökning

  1. Elin Inläggsförfattare

   Vi har inte lagt upp undersökningen än, hade tänkt göra det igår kväll men det hanns inte med. Den kommer förhoppningsvis upp ikväll.

   1. Love

    Toppen. Såg nu att ni lagt en länk oxå, det är nog bra eftersom många webbläsare blockar pop-up automatiskt. 🙂

 1. Josefine

  Hej!

  Har svarat på läsarundersökningen men kom att tänka på en sak efter att jag hade skickat in den… Man kan bara välja att man är gravid eller har barn, men finns det inte folk som läser bloggen för jobbets räkning, ex. säljare i barnbutiker eller andra affärer som säljer barnprodukter? De kanske inte alltid har barn? En liten skitsak egentligen, men tänkte att det kan ju vara bra för dig att veta hur många som läser bloggen professionellt (även fast iaf jag tror att det flesta läsare gör det privat).

 2. Maria

  Hej!

  Tänkte svara på din läsarundersökning men det gick inte då jag inte har några barn ännu och inte är gravid 🙂 Planerar barn men det har inte blivit något ännu. Har alltid haft en förkärlek till barnvagnar så därför gillar jag din blogg väldigt mkt:)

 3. Elin Inläggsförfattare

  Tack för synpunkterna. Självklart ska man kunna svara även om man inte har barn eller är gravid. Jag har lagt till det alternativet nu 🙂

Kommentarer är stängda.