Frågor, synpunkter, önskemål, tips?

Har du någon fråga som du vill ha svar på? Vill du att jag ska skriva om någon speciell vagn eller jämföra två vagnar? Vad tycker du är bra eller dåligt med bloggen? Vad tycker du att jag ska skriva mer om? Har DU något tips om något som jag borde skriva om?

Det är bara att lämna en kommentar så ska jag göra så gott jag kan för att tillgodose ditt önskemål.

9 thoughts on “Frågor, synpunkter, önskemål, tips?

 1. Gonatcha

  Har ingen synpunkt än, måste bara säga att jag precis hittade din blogg och – åh vad kul! Jag älskar barnvagnar och kan riktigt nörda ner mig bland alla modeller. Ska läsa dina tidigare inlägg nu. Har dy förresten sett att katrin zytomierska har en concord?

  Svara
 2. Elin Inläggsförfattare

  Vad roligt att du tycker om den! Ja, jag såg det, men hon verkar ha en cameleon också, på landet tror jag. Vissa verkar ha råd med mycket 😉

  Svara
 3. Anonym

  Hej!
  Seriös sajt du gjort!
  Skulle vilja veta om ergonomi för barnet. I alla tester handlar det bara om ergonomi för föräldern, t ex att handtaget är reglerbart, men inget om barnets ergonomi i vagnen. Jag har hört från läkare att barn ska kunna sova plant upp till 1 års ålder. Ryggen är för svag före 1 års ålder, de blir krokiga av att sitta som en säck och sova. Försäljarna till Bugaboo Cameleon påstår att barnet kan sova i sittställning i sittvagnen redan vid 6 månader. Bugaboos C:s sittvagn går ej att räta ut. Visserligen kan ett barn vilja sitta efter 6 månader men ska kunna sova liggande (barnet är ju inte alltid vaket i vagnen…). Har du sett något skrivet om detta från experter? /Mats F

  Svara
 4. sanna

  hej , jag bor utomlands och ska áka till sverige i december, jag hat tänkt kÓpa en brio sulky eller en spider som jag gillar och ta med mig ner hem, men undrar om den gár att använda i sverige i december veckan jag är där?

  Svara
 5. Anonym

  Hej Elin! Vilken bra o informativ blogg, önskar att den fanns när jag var i ”barnvagns-målgruppen”. Tyckte det var jätteroligt med barnvagnar och 12 oöila barnvagnar på tre barn hann jag testa, olika märken o modeller. Nu är yngste 3år och av vagnparken finns endast en Brio Race kvar (inget att klaga på den vagnen dock) och inga fler barn blir det. Men jag kikar ibland in på barnvagnssajterna ändå.. och (fast det är lite skämmigt förstås 🙂 händer det att jag tittar in i en barnvagnsaffär för att kolla in.. har lite svårt att släppa mitt firna favoritintresse 🙂
  men, i vilket fall: denna blogg var som sagt väldigt bra! Skulle det vara något som jag ska tipsa dig om så är det vissa märken jag saknar på din blogg. Skriv gärna mer om följande märken: Hesba (dyr men stilren tysk kvalitetsvagn, säljs enbart
  hos Bonti i Sthlm), Hartan, Orbit (ny poppis trendvagn i USA), Inglesina samt engelska statusmärkena McLaren och Silver Cross. De sistnämnda har fortfarande de sk ”nannybarnvagnarna” – stora saker i plåt i sitt sortiment.. För oss som drömmer/drömde om en sån 🙂 Sen tycker jag du ska skriva lite om retrovagnar också! stor kram o lycka till med din fina blogg! M

  Svara
 6. martina

  vad för vagn rekommenderar du istället för graco symbio? som ligger i ungefär samma prisklass alltså 3300 endast för sittdelen.. tyckte den verkade bra med att man kan vända på handtaget och även sitsen men har bara sett demonstrations videon så skulle vara tacksam för råd :O) vill gärna ha en vagn som går att köra på kuller sten utan att lilla plutten skakar som de gör på sulkys med stenhårda hjul. super super bra sida :O)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.