Etikettarkiv: VallinderWallerstein Sportsulky

VallinderWallerstein Sportsulky

VallinderWallerstein-Sportsulky

Är du sugen på en riktig lyx-sulky? Då kanske den helt nya svenska sulkyn från VallinderWallerstein kan vara något för dig? Sportsulkyn är en traditionell sulky där man inte sparat in på något. Den formges, konstrueras och handbyggs i Sverige. Den har kromat chassi i stål och aluminium, fyra fasta stålekrade kullagrade lufthjul, dubbelfjädrad både fram och bak (att köra över trottoarkanter med denna borde vara en dröm).

Vallinderwallerstein-fjädring[3]

Sitsen är gjord helt i äkta svenskt läder som är vegetabiliskt garvat utan allergiframkallande kemikalier. Sitsen är sydd i ribbor för ökad komfort och den sys av Tärnsjö Ånggraveri.

VallinderWallerstein-sportsulky[3]Vallinderwallerstein-sportsulky[5]

Ryggen är ställbar i tre olika lägen, upprätt, avslappnat och viloläge. Fotstödet är också justerbart i tre lägen och samtidigt lutas sitsen. Handtaget har en ergonomisk form och är väl tilltaget för gott benutrymme, handtaget är i gummi. Handtaget är fast med en höjd på 99 cm.

Vallinderwallerstein-hopfälld

Uppfälld är Sportsulkyn 104 cm lång och 55 cm bred. Ihopfälld är den 97x55x42 cm och den väger 11,5 kg.

VallinderWallerstein Sportsulky finns i åtta olika färgkombinationer (alla i skinn) och kostar 9000-10 000 kronor beroende på färgval. Som tillbehör finns varukorg i rostfritt stål som kommer kosta ca 500 kronor och sufflett i kapelltyg som kommer kosta ca 900 kronor.

Mer information och beställning hittar du på www.vallinderwallerstein.com. Det sägs också att VallinderWallerstein snart kommer att presentera fler modeller.