Emmaljunga Sommarsufflett

Emmaljunga kommer med en sommarsufflett till Viking och Super Viking. Det finns både en variant till sittdelen och en till liggdelen. Suffletten finns endast i beige och har vädringshål för god ventilation, den har också en extra solkeps framtill. Det finns även ett myggnät inbyggt i suffletten som kan fällas ut över vagnen. Suffletten kostar 580 kronor styck och finns både till sittdel och liggdel till Viking och Super Viking. Den finns att boka men jag tyvärr inte riktigt när den kommer in i butikerna.

5066650666-2

50666-35466654666-254666-354666-4

14 thoughts on “Emmaljunga Sommarsufflett

 1. Sofie Pettersson

  Ingen blev precis gladare än vad jag blev!!! Vart kan man boka dessa? Jag som väntat på en beige sufflett! Lyckan är total, de andra lösningarna är ju helt fantastiska! Jag måste ha en!!

  Med vänlig hälsning, Sofie

  Svara
 2. Emma

  Hej!
  Har precis köpt en begagnad scooter 3. Och som jag förstår det är det samma vagn som året efter kallades buggy? Och som 2016 har utgått.
  Men kan man få tag på nya suffletter till en scooter 3? Har försökt googla mig till det. Men får bara fram suffletter till Viking. Är det samma sufflett till Viking sittdel och scooter 3/Buggy?
  Tacksam för svar! //Emma

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Hej! Ja, Scooter 3 är samma vagn som Buddy. Det är inte samma sufflett till scooter 3/Buddy som det är till Viking. Eftersom Scooter 4 inte har utbytbar sufflett har man slutat tillverka de suffletterna. Men det kan finnas kvar i någon butik fortfarande. Annars är det begagnat som gäller.

   Svara
 3. Michelle

  Hej!
  Ser att det är ett tag sen inlägget publicerades, men jag undrar om du vet vad suffletterna heter? När jag googlar på sommarsufflett Emmaljunga hittar jag tyvärr inga. I alla fall inte till liggdel. Tacksam för svar 🙂

  Svara
   1. Michelle

    Tack för ditt svar! Har du några erfarenheter av suffletten? Skyddar den bra mot solen eller är annat solskydd att rekommendera?

    Svara
  1. emelie

   Är det den med ett mönster i? Pink symphoni tror jag de heter. Finns i vanlig sufflett också, eller är det en annan rosa?

   Svara
 4. Josefin

  Hej, jag köpte precis den beiga och är nöjd med både utseende och funktion. Skärmen skyddar bra och min lille uppskattar att kunna se ut utan solen i ögonen. Enda minuset är att ventilationsnätet på sidorna släpper igenom lite sol som kan störa. Dock inget stort minus då nätet dämpar ljuset en del. Köpte det på babyproffsen, direkt i butik.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.