Emmaljunga 2011 Hemsidan

Nu har Emmaljunga äntligen lanserat sin nya hemsida och de nya 2011-vagnarna! En helt ny hemsidedesign, riktigt snyggt om du frågar mig, vilket lyft! Dessutom en massa nya funktioner, som att se vagnen i 360 grader, zooma och en video om varje vagn, efterlängtat! Man kan också se leveranstid direkt på hemsidan. Tyvärr verkar inte hemsidan fungera riktigt som den ska än 😉

UniQ310 AluDen enda riktigt stora nyheten är det nya lättviktschassit som passar till Edge och Mondial. Det heter UNIQ 310 ALU och är gjort av ovala stålrör i aluminium. Det har ställbar fjädring, justerbart handtag och punkteringsfria kullagrade hjul. Chassit väger 9,8 kg, med liggdel 15,4 kg och med sittdel 15,9 kg. Hopfälld blir den 97x67x55 cm. Det nya chassit levereras i januari 2011.

Nu ska tygprover och katalog finnas hos alla Emmaljunga återförsäljare och det är bara att beställa från den nya kollektionen. De nya färgerna levereras dock mellan v.33 till v.49. Du kan se leveranstid under respektive vagn och färg på Emmaljungas hemsida.

Läs mer om Emmaljungas vagnar här.

2 thoughts on “Emmaljunga 2011 Hemsidan

  1. Elin Inläggsförfattare

    Ja, fast tillsammans med hjulen, som jag tycker ingår i chassit, så väger det 9,8 kg.

Kommentarer är stängda.