Bugaboo Cameleon 3 by Diesel

bugaboo-cameleon3-seat-and-bassinet

Bugaboo presenterar ett nytt samarbete, denna gång med klädmärket Diesel. Först ut i kollektionen är Cameleon 3. Den har mörkgrönt tyg med svarta och bruna detaljer, chassit är eloxerat, handtag och bumper i konstläder. Navet på chassit är dekorerat med en gyllene femuddig stjärna.

bugaboo-cameleon3-with-bassinetbugaboo-cameleon3-iconic-image

close-up-2diesel-wheelclose-up-4

Vagnen har praktiska fickor och fack. Suffletten är förlängningsbar med vädringslucka baktill. Den har även den nya selen som också finns på Bugaboo Bee 3.

close-up-7close-up-8close-up-3

Det kommer även en rad tillbehör som passar alla Bugaboos modeller. Sittdyna, åkpåse och parasoll i kamouflagemönster med märket  ”Only the Brave” på. Åkpåsen har dessutom en extra ficka.

footmuffseatlinerclose-up-6

Diesel by Bugaboo släpps i butikerna i oktober och priset för en Cameleon 3 i denna design är 13 000 kronor. Åkpåsen kostar 1600 kronor, sittdynan 790 kr, parasollet 660 kr och myggnät 280 kr.

3 thoughts on “Bugaboo Cameleon 3 by Diesel

 1. sofie/diktera

  kan du inte skriva om bee3?? tycker att suffleten på liggdelen ser väldigt kort ut och inte skulle kunna skydda emot sol och annat väder?

  men hur är den i verkligheten

  1. Elin Inläggsförfattare

   Det kommer ett litet inlägg om Bee 3 så småningom. Jag har varit och kikat på den, med förlängningen framme tycker jag den har helt okej sufflett.

 2. Pingback: Barnvagnar | Från Plus till Bebis

Kommentarer är stängda.