Bugaboo Andy Warhol – bilder

Att Bugaboo har kommit med ett designsamarbete med Andy Warhol har jag redan bloggat om. Häromdagen fick jag möjlighet att se ett par av designerna i verkligheten för första gången och tänkte egentligen bara dela med mig av lite bilder. Tyvärr fanns inte Flowers-suffletten att beskåda. Men detta parasoll tycker jag personligen är riktigt fint. Jag älskar turkosblått och grönt och tillsammans med detta fina blommönster blir den riktigt fin. 800 kronor kostar parasollet som passar alla Bugaboos vagnar.

DSC00172

Jag kikade även lite på Cars-suffletten, på nära håll ser man tydligt att det är bilar och inte ko-mönster som många misstar det för.

DSC00175DSC00176

Topset finns till Cameleon och Donkey och kostar 1800 kronor, sufflett finns till Bee och Donkey och kostar 1250 kronor.