Brio 2011

Kronprinsessans BriovagnBrio Happy Heritage

Kronprinsessan Victorias vagn tillverkades av Brio i två exemplar. En till Kronprinsessan och en som de behöll själva. Den var blå med blått foder med vita hjärtan.

I årets kollektion av Brio (2011) kommer en ny serie som heter “Happy Heritage” som har inspirerats av Kronprinsessans vagn. Vagnen kommer att finnas i färgerna röd/svart med rött foder med vita hjärtan, brun/kaki beige med beige foder och vita hjärtan och mossgrön/mjuk lime med mjuk lime foder och vita hjärtan. Jag har lyckats få tag på en bild på den rödsvarta varianten.

Brio Happy med svängbara framhjulBrio Happy

Brio Happy 2011Hela brios kollektion släpps i dagarna, har du tur finns nya katalogen i din barnvagnsaffär. Fler nyheter i nya kollektioner är tre nya Happychassin, ett av dem har svängbara framhjul och ett annat är med knäled för handtaget, det ser väldigt lätt ut och går att få i svart eller grått, med lufthjul eller punkteringsfria hjul.

Det sägs också att Brio lanserar en ny mjuklift, och massor av nya färger förstås! Som sagt så finns katalogen ute och jag hoppas att hemsidan snart uppdateras. Vagnarna kommer levereras någon gång i oktober-november.

2 thoughts on “Brio 2011

  1. Sandra

    ÅH gud så kul! Har gått och funderat på nya Brio-kollektionen ett tag nu och kikade om dom hade nya katalogen igår när jag var på Barnens hus, men icke. Den med svängbara framhjul påminner om Teutonia Mistral S. Vart fick du tag på bilderna?! 😉 Och vad tycker du om vagnarna?

    Svara
  2. Elin Inläggsförfattare

    Jag tycker också att den liknar Teutonia Mistral S. Jag tycker de har lyckats ganska bra med att förnya sig men ändå få det att se ut väldigt mycket som ”Brio”. Det ska bli intressant att se mått och vikt på de nya chassina, se om de kan mäta sig med ”konkurrenterna”. Tyckte också att färgen mossgrön/mjuk lime lät intressant…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.