Blogg-nostalgi

Nu finns inte gamla bloggen mer. Alla som går in på den skickas automatiskt vidare hit. Så nu kan ni väl tillåta mig att vara lite nostalgisk?

Jag startade bloggen 3 juni 2010 och efter ett par månader hade jag ca 100 unika besökare per dag vilket jag tyckte var enormt mycket. Från början såg bloggen ut såhär, någon som var med redan då?

97417

Designen gjordes sedan om i april 2011 och ända sedan dess har den sett ut såhär:

gamla bloggen

Det har hänt en hel del i barnvagnsvärlden sedan 2011, så det var verkligen dags för en uppdatering.

Sedan starten har det hänt en hel del och bloggen har sammanlagt haft nästan 200 000 unika besökare och nästan 800 000 sidvisningar. Nu ser vi framåt och jag hoppas på att fortsätta den uppåtgående trenden, men framförallt att göra en ännu bättre blogg. Hoppas ni fortsätter med på resan!

3 thoughts on “Blogg-nostalgi

 1. Sarah

  Japp, jag har läst din blogg sen starten nästan. Hade inget barn då men ack ett barnvagnsintresse. Nu sitter jag med min knodd och skulle utrymmet i bostaden och ekonomin tillåta så skulle jag ha fler barnvagnar. Satsar på det till nästa barn istället 😉

 2. Lina

  Ja faktiskt men det fick jag ju reda på nu. Fick min dotter oktober 2010 och läste innan dess mycket om det mesta om vagnar och tittade mycket på just din blogg. Till slut blev det en emmaljunga citycross och därefter en kronan sulky som jag är toknöjd med!

 3. Ninna

  Jag var med 🙂 älskade alla <3 gröna <3 vagnar i headern 🙂
  Minns att du då var väldigt bestämd i dina åsikter, medans du idag blivit mer ödmjuk i tonen 🙂 Kanske beroende på alla vagnar som passerat, vad vet jag.
  Gillar dock inte nya bloggen av en orsak, den kan inte sällas om till webbversion och jag får upp den på iPaden som mobilversion med fast, STOR, textstorlek. (japp, jag är läsnörd, sånt stör mig) är dock fullt medveten om att det inte är ditt fel, och innehållet ska ju förhoppningsvis fortsätta vara hur bra som helst 🙂

Kommentarer är stängda.