Besök hos Brio

På fredag ska jag åka till Brio i Osby och besöka deras lager, testverkstad och lekoseum. Det ska blir jättekul att få komma dit och träffa de som utvecklar och arbetar med deras vagnar. Jag hoppas få möjlighet att ställa massor av frågor. Därför undrar jag vad ni vill veta om Brio och deras vagnar? Och sedan ska jag göra mitt bästa för att ta reda på svaren.

Brio

5 thoughts on “Besök hos Brio

 1. Josefine

  på brios hemsida står det att dom ska/har sålt vagnarna till något annat märke, kommer jag som konsument märka någon skillnad?

  1. Elin Inläggsförfattare

   Britax har köpt Brio, men jag tror inte att det kommer märkas hos vanliga konsumenter än på ett tag i alla fall.

 2. Sofie

  Du får gärna tipsa dem om att det hade varit toppen ifall de kunde fixat adapterar så att Brio Primo passar på fler vagnar. Helst en syskonvagn (som Brio gärna får komma med och ge Donkey en match). 😉

Kommentarer är stängda.