Barnvagnsskidor

Från företaget Axso kommer ett nytt spännande barnvagnstillbehör, nämligen barnvagnsskidor. Skidorna fästs på framhjulen och bygeln som ska sitta runt hjulet finns i olika storlekar för att passa alla hjul. Skidorna passar hjul upp till 6 cm bredd och 30 cm i diameter.

image

Tanken med barnvagnskidorna är att det ska vara lätt att ta sig fram när det är mycket snö, tex. i fjällen, på isen, över plogvallar osv. Genom att fästa skidor på framhjulen tar man sig enkelt fram även i nysnö och slask eftersom bakhjulen inte sjunker ner lika lätt.

Axsos barnvagnskidor kostar ca 500 kronor och finns att köpa i de flesta babybutiker. Man kan även beställa dem direkt från Axsos hemsida.

Ett alternativ som är lite billigare och som även kan vara ett bra alternativ för dig som har fyra fasta hjul på vagnen är barnvagnsmedar.

image

De fästs med spännen genom hjulen så det måste finnas öppning i hjulen, de är 79 cm långa och 5 cm breda. De kostar 150 kronor och finns att köpa både på blocket och tradera, sök bara på barnvagnsmedar.

2 thoughts on “Barnvagnsskidor

  1. Melli

    Sådana sku jag vilja ha! Har försökt montera miniskidor på vår vagn med framhjul som inte är lika brett som bakhjulen men de hålls ju inte på plats öht. Priset på dessa är dock för saftigt för mig, nu harmar det bara att man inte då för många år sedan då jag första gången tänkte på detta med skidorna fram själv förde idén lite vidare. 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.