BabyTravel

BabyTravel är Babyproffsens eget lågprismärke.

BabyTravel Grizzly

BabyTravel Grizzly: Är en traditionell kombivagn med fyra fasta hjul. Den har vändbart justerbart handtag och punkteringsfria hjul. Det ingår mjuklift och åkpåse med vagnen. Vagnen är stor och tung. Den blir 99x62x50 cm hopfälld och väger 22 kg! (Vilket är nog för att avskräcka mig från att ens fundera på den vagnen). Den är i alla fall billig, 3000 kronor kostar den inklusive mjuklift! Nackdelar med den är att mjukliften är väldigt liten och att den har dålig fjädring.

BabyTravel Milano

BabyTravel Milano: Har små svängbara (låsbara) hjul fram och vändbar sittdel. Den har justerbart handtag och (litet) justerbart fotstöd. Det finns även en separat liggdel att köpa till eller så kan man ha mjuklift i den eftersom den har fullt liggläge. Liggdelen har bäddmått 77×31 cm. Vagnen väger 12 kg och blir 70x59x41 cm hopfälld. Vagnen kostar 3000 och liggdelen 1000 kronor. Nackdelar är att den har ganska liten sittdel. Det har funnits ett problem med att chassit kan gå sönder, men det ska vara åtgärdat. Generellt en enkel, bra och billig vagn.

BabyTravel Liverpool

BabyTravel Liverpool: Är en nyhet från BabyTravel och den är väldigt lik BabyTravel Amsterdam, men den har istället fyra hjul med två små svängbara hjul fram. De bakre hjulen är lufthjul och de främre är låsbara. Suffletten har en förlängning som går att fälla ut för att skydda extra mycket mot sol eller vind. Vagnen har liggläge, justerbart handtag och stor varukorg. Det går att köpa liggdel till för att ha den från nyfödd (står det i alla fall på vissa ställen). Liverpool blir 74x56x43 cm hopfälld och väger endast 11 kg. Maxlast 18 kg. Vagnen kostar 3000 kronor.

Källa och mer info: www.babyproffsen.se

11 thoughts on “BabyTravel

 1. Anonym

  var hittade du info om att det ska gå att ha lift i denna.. har letat och letat. har du provat vagnen? får åka till butik och kika innan jag bestämmer mig 🙂 tack för en bra sida, du hjälpte mig att veta vilka 2vagnar jag ska välja mellan

  Svara
 2. Elin Inläggsförfattare

  Om det är Milano du menar så går det att ha lift till den eftersom den har plant liggläge, då går det alltid att lägga i en lift, bara man hittar en som passar. Men det står också på flera hemsidor att det går att ha lift till. Om du menar Liverpool så går det inte att ha lift till, men däremot liggdel. Den har samma liggdel som amsterdam.

  Svara
 3. Märta

  Hej! tack för en fantastisk blogg, hjälpt mig många gånger med mina köp!! Nu är det så att jag fått en Milano liknade vagn men det är babyproffsen från 2008 vet du vad den heter:/ ska våra pyspunka på den men däcken har ingen slang?!! tänkte göra denna vagn till min första renovering 😀 provar på Facebook sidan med, om det någon annan som vet.

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Hej! Jag tror att det kanske är en Babytravel Smart. Om det är punktering på den så tror jag att det finns en slang. Annars är det kanske skumfyllda hjul och då behöver däcket bytas ut.

   Svara
 4. sasa

  Var kan jag hitta baby travel livepool? Där jag bor har den utgått! Finns den någonstans på nätet att beställa , vill ha en ny ej begagnad.

  Svara
 5. karin

  Hej!
  Vet du hur man gör för att få babytravel milanon utvänd? Så barnet sitter utåt alltså! Tacksam för svar!

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Nej, tyvärr vet jag inte hur man vänder sittdelen på den. Det brukar vara någon knapp/handtag på båda sidor av sittdelen som ska tryckas in.

   Svara
 6. Marta

  Hej! Vet ni kanske vad kan jag köpa hjul till Milano? Har kollat nästan överallt utan resultat ?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.