BabyJogger 2013

Nu kommer det lite information om BabyJogger 2013. De nya färgerna på BabyJogger City Mini GT har jag redan bloggat om, men jag lägger in de igen så har vi allt på ett ställe. Dessutom kommer en Summit X3 och en ny färg på Versa. Fortsätt läsa, så missar du inget! De nyheter som kommer nu har presenterats på en mässa i USA och det svenska och amerikanska sortimentet hos BabyJogger skiljer sig en del. Därför är det inte säkert att allt som jag presenterar här kommer till Sverige.

BabyJogger Summit X3: BabyJogger har presenterat en uppdatering av sin Summit XC som ska heta Summit X3. Summit X3 har samma enhandsfällning som BabyJoggers andra vagnar och ska tydligen blir väldigt kompakt hopfälld. Den har större sittdel än Summit XC, den har en maxvikt på 35 kg. Vagnen har fullt liggläge och fungerar även med BabyJoggers liggdel. Summit X3 har en spak på handtaget (ungefär som GT:ns broms) men den låser det svängbara framhjulet rakt fram, så man slipper gå fram till hjulet om man vill låsa eller låsa upp det. Den har också en vanlig handbroms som man kan bromsa i nerförsbackar med. Bakhjulen är 16 tum och framhjulet är 12 tum. Den har även individuell fjädring på alla hjulen. Den har stor sufflett och två tittluckor och två vädringsluckor i suffletten. BabyJogger Summit X3 kommer både som singel och dubbelvagn och finns i färgerna svart, grön och orange (alla med gråa detaljer). Denna vagn kommer komma till Sverige, jag vet dock inte när eller vad den kommer kosta.

Som jag tidigare berättat kommer BabyJogger City Mini GT i tre nya färger. Blå, grön och helsvart.

IMG_0063

IMG_0061

BabyJogger City Versa kommer komma i en ny färg som heter “Blue”. Det är däremot inte så säkert att den kommer börja säljas i Sverige eftersom Versa i USA och Sverige skiljer sig en del åt och redan nu har de andra färger på Versan. Men jag tycker att den var riktigt snygg, så jag hoppas att den kommer till Sverige också så småningom.

versablue

Några nya tillbehör kommer också, mugghållare till city select, förbättrad “snacktray” till city select som går att svänga undan och en ny åkpåse till Versa. Som sagt, det är osäkert vad som kommer till Sverige.

9 thoughts on “BabyJogger 2013

  1. Elin Inläggsförfattare

   Det verkar som att många säljer ut 2012:orna så jag gissar på att de nya färgerna snart finns på lager. Här finns den att förhandsboka i alla fall.

   Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   GT:n tror jag är samma. Versan har punkteringsfria hjul och bättre fjädring i USA, finns även i andra färger.

   Svara
 1. Erika

  Vet du om Summit X3 har kommit till Sverige?
  Vet du om suffletten är förbättrad med avseende på att den går ner så långt på när den inte är utfälld?

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Hej! Det verkar inte som att den finns i Sverige än. Men XC verkar ha utgått så den borde vara påväg.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.