Åkpåse-inspiration

Nu är hösten här och det är dags att tänka på åkpåsar och andra vintertillbehör. Det finns ju så himla många fina att dekorera vagnen med. Jag bestämde mig därför för att sätta ihop en liten inspiration till er, vilken är er favorit? (Bilden är klickbar)

Åkpåsar

7 thoughts on “Åkpåse-inspiration

 1. Iabelle

  Kronans designsamarbete Saga? och deras svartvita! och Bugaboos Andy Warhol? (den vita?) med stor röd fjäril…

 2. Jullan

  Va måste man välja?! Typ alla är min favorit! Men i år (får äntligen använda åkpåse igen) har jag köpt en La Baroque. 🙂 Love it. Lillkim som du har på bilden är ju också väldigt fin. Förresten vart köper man Lillkim´s åkpåsar? Har hittills bara hitta utländska sidor!
  Tack för en bra blogg!

  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag vet faktiskt inte riktigt. Det verkar nästan som att de sålts i Sverige tidigare men slutat med det 🙁

 3. Johanna

  Alla är så fina! Bor där det är -30 på vintrarna och jag blir så förvirrad vilken man ska köpa? Har inte 2000kr att lägga på en voksi tyvärr.. Finns det någon lite billigare du skulle rekomendera som funkar i riktigt kallt klimat?

  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag har dålig koll på riktigt varma åkpåsar tyvärr, jag bor själv i Göteborg och har därför inte testat så många riktigt varma åkpåsar. Voksi har man hört otroligt gott om, du kanske kan köpa en begagnad? Annars tänkte jag på fårskinn, det ska ju vara riktigt varmt, kanske någon av de här? http://www.jollyroom.se/search?text=nordlys Easygrow har dunåkpåsar som borde vara riktigt varma, de är i alla fall lite billigare än voksi. Men generellt tror jag att riktigt varma åkpåsar är dyra, på samma sätt som en riktigt varm vinterjacka också är dyr. Men leta efter en begagnad, är mitt tips.

Kommentarer är stängda.